REZULTATE 2022 – Ozonoterapie – Terapia cu ozon

Revenim cu vești despre rezultatele obținute in Centrul Marisa prin asocierea terapiei cu ozon, terapie accesibilă pacienților noștri începând din luna martie 2022.

Avem deja pacienți care au incheiat sesiuni complete a câte 10 ședințe de ozonoterapie si putem povesti din evolutia lor in Centru, alaturi de celelalte terapii. Am urmarit in special disfunctiile mai frecvente unde au fost observate îmbunătățiri semnificative. Pana acum avem modificari in:
Alimentație: 55% din pacienți au obținut rezultate pe partea de alimentație (diversificarea alimentelor acceptate, s-a marit cantitatea acceptată la o masă, etc);
Tranzit intestinal: Constipația este un numitor comun acestei grupe de pacienți, la fel 55% dintre ei au obținut îmbunătățiri la nivelul tranzitului intestinal (ex: o fetiță 11 ani, tetrapareză spastică, de la o rată de 1 scaun la 4-5 zile doar cu ajutor supozitor sau clismă, are scaun la 2-3 zile fară ajutor);
Toleranța la efort: 50% dintre pacienți nu mai obosesc așa ușor la orele de gimnastică recuperatorie si pot efectua efort mai mare decat de obicei;
Somn: 73% dintre pacienți au un somn mult mai calitativ, odihnitor sau pe o durata mai mare
Sensibilitate la infecții: 37% din pacienți au trecut mult mai ușor prin perioade acute (băiat 6 ani, paralizie cerebrală, cu laringită acuta- s-a înjumătățit perioada de recuperare de la 10 zile la 5 zile, cu simptome mult mai ușoare). Alt caz, adult, 44 ani, cu metroragii de peste 1 an, cu recomandare de extirpare a uterului, anemie cu o durată de peste 6 luni, după 8 ședințe a dispărut metroragia.
Spasticitate: 18% din pacienți au observat îmbunătățiri pe partea de relaxare musculară;
Tonus psihic: 55 % din pacienți și-au îmbunătățit calitatea vieții;
Durere: 1 pacient 45 ani, cu durere nerv sciatic resimțită cca 2 ani, după 2 ședințe de injecții cu ozon, a scăpat de durere.

Terapia cu ozon, sub diverse forme (insuflații rectale, vaginale, nazale, auriculare, infiltrații, sac cu ozon, etc), este disponibilă în cadrul cabinetului medical al Centrului Marisa. Activitatea este coordonată de d-na doctor Alina Merticariu, medic primar recuperare medicala cu competenta in ozonoterapie.

Pentru evaluare și programări ne gasiti la: 0737.289.809