Wendy College

💬V-am povestit, și am avut grijă să și împărtășim mereu cu voi implicarea noastră în societate, așa cum o facem în fiecare an la Târgul Caritabil de Crăciun.
🫶 Pentru că noi facem totul autentic și din suflet vrem ca elevii noștri să simtă, să înțeleagă și să învețe cât este de important să facă totul cu altruism, iar pentru a facilita asta am creat o activitate aparte.
🚌 Ne-am organizat și am făcut o vizită la Centrul de Recuperare Marisa, unde colega noastră Briana împreună cu alți copilași își fac terapiile zi de zi. 📋
👩‍🎓 Elevii #WendyCollege au fost puși în diverse situații cu care se confruntă copiii cu dizabilitați, au lucrat diferite exerciții pe care le fac unii copii zi de zi pentru recuperarea lor și au văzut cum se desfășoară o ora de terapie a Brianei înțelegând câtă muncă implică acest lucru.

🥺Nu a fost deloc ușor însă empatia și inteligența emoțională joacă un rol important în crerea adulților de mâine și vrem să știm că am participat cu tot ce am putut noi, ca echipă, la asta.
😇 La final, am rămas toți cu o admirație nemăsurată pentru întreg personalul Centrului Marisa și cu o mândrie la fel de mare pentru Bri, colega noastră care ne dă zilnic câte un exemplu de putere și voință, alături de familia ei.

👏Bravo, Bri, suntem mândri de tine, ești un model pentru noi toți, așa cum sunt toți copiii speciali.

Furnizor postare

Site: Wendy School – Wendy School: Cresa, Gradinita, Scoala Timisoara

Facebook: Wendy College