Despre noi

Centrul Marisa

Conceptul nostru de recuperare este o abordare holistică a pacientului și în acest fel avem grijă de corp, de minte, dar și de suflet.
Cu ajutorul echipei pluridisciplinare specializate, prin intermediul unui program individualizat de recuperare și stabilirea unui plan de intervenție personalizat, căutăm să îmbunătățim calitatea vieții.
Centrul Marisa se întinde pe o suprafață de 380 mp, complet dotată și adaptată copiilor cu dizabilități motorii. Parcare privată de 20 locuri, rampă de acces cărucioare, lift, coridoare și săli spațioase. Avem sală de fiziokinetoterapie, săli individuale terapeut-copil, sală de integrare senzorială și ergoterapie, sală logopedie.

Suntem aici să vă ajutăm!

Indiferent că este un diagnostic recent sau vă confruntați de mai mulți ani cu nevoi speciale în familia dv., putem ajuta pacientul să se miște mai bine, să se simtă mai bine, să trăiască mai bine.

Echipa Centrului Marisa din Timișoara furnizează o gamă largă de servicii de recuperare ce includ fiziokinetoterapia, logopedia, psiho-ergoterapia, dar și alte terapii alternative și complementare, dar si tehnici și metode neuropsihomotorii.

”Fizioterapia este talentul și pasiunea de a crea mișcări cu corpul, cu mintea, dar fundamental cu inima.”

Neuro-Fzioitoterapia tratează leziunile și bolile utilizând exerciții terapeutice și alte tehnici manuale care se concentrează pe atenuarea durerii și îmbunătățirea posturii, rezistenței, forței, echilibrului, coordonării și mobilității articulare.Stimularea neuromotorie se realizează prin tehnici și metode din conceptele: Bobath, Kabat, Maes, DevenySe adresează pacienților cu:- Afecțiuni neurologice- Dureri de spate, dureri musculare, dureri articulare- Probleme de echilibru- Probleme de coordonare- FibromialgiiTehnici folosite: Exerciții de echilibru, Mecanoterapie, Electroterapie, Masaj terapeutic, Luminoterapie, Magnetoterapie, Tehnici manuale, Stretching, Terapia Spider