Rezultate 2022 – Metoda TOMATIS

📣📣📣 Rezultate 2022 – Metoda TOMATIS 📣📣📣
👍 35 pacienți noi
👍 100 de sesiuni de asculatare
👍 în jur de 1400 de ore de terapie.
Acesta a fost 2022 în cifre.
Însă, pentru noi a fost mai importantă evoluția copiilor, iar mărturiile părinților ne-au bucurat sufletele.
🎀 D.M 4 ani, sindrom Down (4 sesiuni) – Chiar după prima sesiune s-a observat o creștere a atenției, o îmbunătățire la nivel vestibular și tactil precum și o mai bună autoreglare din punct de vedere emoțional.
🎀 P.R. 3 ani, tulburare de limbaj (4 sesiuni) – îmbunătățirea pronunției cuvintelor, dezvoltarea vocabularului, îmbunătățire a abilităților motorii orale și de alimentație.
🎀 M.M. 9 ani ,TSA (4 sesiuni) – îmbunătățirea atenției, concentrării și a duratei cât poate să stea în sarcină, o mai bună autoreglare atunci când este supus la stimuli externi.
🎀 P.D. 4 ani, TSA (3 sesiuni) – îmbunătățiri pe parte de comunicare și limbaj, precum și în ceea ce privește contactul vizual și înțelegerea sarcinilor.
🎀 G.A. 6 ani, retard psihomotor, elemente TSA. (4sesiuni) – îmbunătățirea cooperării și comunicării cu toți terapeuții, diminuarea sensibilității vestibulare și tactile, îmbunătățirea duratei si calității somnului, începe să imite sunete și onomatopee.
🎀 S.A. 6 ani, autism infantil, tulburare limbaj, hiperactivitate (3sesiuni) – diminuarea hiperactivității vestibulare și totodată creșterea atenției și concentrării, îmbunătățirea abilitaților de motricitate fină.
🎀 M.B 3 ani, întârziere globală în dezvoltare (3 sesiuni) – a început să formeze cuvinte și propoziții simple, diminuarea anxietății și o mai bună conștientizare vestibulară și tactilă.
*menționăm că toți pacienții au urmat și alte terapii în cadrul Centrului Marisa pe lângă sesiunile de Tomatis (tehnici orofaciale, terapie tactilă, EMTable, Feuerstain, VML, integrare senzorială, etc.)
⏳ Așteptăm un 2023 cu rezultate pe măsură. Sincere felicitări departamentului de psiho-ergo-terapie: Coordonator principal Lavinia Luca și minunatele Vicze Júlia Viktória și Larisa Boros.
☎️Detalii și programări: 0️⃣7️⃣3️⃣7️⃣2️⃣8️⃣9️⃣8️⃣0️⃣9️⃣