Metoda QRI

Protocoalele programului de Quantum Reflex Integration (QRI®) sunt eficiente și necesită mai puțin timp decât metodele tradiționale pentru integrarea reflexelor. Instrucțiunile sunt ușor de urmat în timp ce copiii se bucură de program și adesea solicită să facă terapia. Terapeuții și părinții din peste 105 de țări obțin rezultate semnificative folosind programul QRI® pentru copiii cu dizabilități și adulții cu orice afecțiune neurologică.

QRI® combină efectele puternice ale laserului rece, tehnicilor de integrare a sunetului și reflexelor. Integrarea reflexelor revigorează sistemul nervos pentru rezultate rapide și vizibile atunci când adăugați lumină și frecvențe pentru a reconstrui și întineri sistemul nervos la nivel celular. Aceste tehnici de ultimă oră modelează atât reflexele primitive, cât și cele de-a lungul vieții pentru dezvoltarea procesării neurologice eficiente.

Laserul rece QRI Harmonic este unic prin faptul că are tehnologia undelor scalare, o frecvență infinită Rife, terapie cu sunet, PEMF, două lasere, LED-uri rotative, cristal de cuarț transparent și poate fi utilizat pentru numeroase afecțiuni.

Este posibil ca modelele de integrare a reflexelor să nu se integreze în stadiul normal de dezvoltare. Reflexele neintegrate pot interfera cu multe aspecte ale învățării, mișcării fizice, dezvoltării și comportamentului. Integrarea unui reflex conectează rețelele nervoase sau le repară pentru a permite transmiterea rapidă și eficientă a impulsurilor de-a lungul celulelor nervoase.

Persoanele cu afecțiuni precum autism, ADD/ADHD, leziuni cerebrale, paralizie cerebrală, sindrom T-21/Down, demență, dificultăți de învățare, boala Parkinson, accidente vasculare cerebrale și durere găsesc o reducere a simptomelor cu QRI®.

Practicienii constată că utilizarea protocoalelor pentru integrarea reflexelor ameliorează adesea durerea și vindecă leziunile mai rapid. Deși QRI® funcționează pentru persoanele cu dizabilități specifice, ele permit, de asemenea, persoanelor să își atingă potențialul prin întărirea conexiunilor neurologice.

QRI ajută copilul și pe cei din jur să își atingă potențialul.